Startpagina

Welkom op de site van Frans' Leer en Leef Wereld.

Frans biedt ambulante begeleiding aan (jong)volwassenen die een extra steun in de rug kunnen gebruiken. Frans heeft een rijke ervaring en kennis opgebouwd in het begeleiden van mensen met psycho sociaal en emotionele belemmeringen die gerelateerd kunnen zijn aan een autisme spectrum stoornis, psychiatrische en of lichtverstandelijke uitdaging. 

Frans (1961) is meer dan 40 jaar actief in het welzijnwerk. Opgeleid als sociaal pedagogisch hulpverlener en als coach heeft hij ervaring opgedaan binnen diverse hulporganisaties. In 2008 is Frans onder de naam Frans Leer en Leef Wereld, gestart als zelfstandigzorgverlener en biedt ambulante begeleiding, waarbij hij veel kennis en ervaring heeft opgebouwd in het begeleiden van mensen met autisme en autisme spectrum stoornis.                                                     

In de begeleiding zoekt Frans aansluiting bij de persoonlijke doelen, interesses en aanwezige kwaliteiten van de hulpvrager, waarbij de interventies zijn gericht op het bevorderen, behouden en of compenseren van de persoonlijke en maatschappelijke zelfredzaamheid.

 

 

Alle rechten zijn verleend aan Frans Leer en Leef Wereld - Privacyreglement - Algemene voorwaarden Januari 2020